Bajden: Možda nisam jedini koji može da pobijedi Trampa, ali dobro poznajem opasnost koju on predstavlja za naše društvo
Džozef Bajden

Bajden: Možda nisam jedini koji može da pobijedi Trampa, ali dobro poznajem opasnost koju on predstavlja za naše društvo

Dan nakon što je objelodanio da će se kandidovati za drugi predsjednički mandat, predsjednik SAD Džozef Bajden izjavio je da on možda nije jedini kandidat koji bi mogao da pobijedi Donalda Trampa 2024. godine, ali je naglasio da Trampa dobro poznaje.

“Možda nisam jedini koji može da ga pobijedi, ali ga dobro poznajem i upoznat sam sa opasnošću koju on predstavlja za našu demokratiju“, rekao je Bajden u srijedu i obećao da će zaštiti američku slobodu od “ekstremista“ povezanih sa Trampom i napadom na Kapitol hil 6. januara 2021. godine, prenosi Rojters.

Bajden je potvrdio da će se kandidovati na predsjedničkim izborima 2024. godine čak iako se Tramp ne bude kandidovao i ocijenio da ima još mnogo toga da se uradi kako bi završio svoj posao i obezbijedio da SAD budu “ekonomski i politički bezbjedne na duže vrijeme“.

“Mislim da moramo da dovršimo taj posao“, poručio je Bajden.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.