Zašto se Tina Tarner odrekla Amerike?
Tina Tarner

Zašto se Tina Tarner odrekla Amerike?

Tina Tarner, žena lavica, kraljica rok muzike i vječita inspiracija mnogima, preminula je juče, a rođena Amerikanka je prije 23 godine odlučila da napusti Sjedinjene Američke Države i nikad se više ne osvrne.

"Napustila sam Ameriku jer je moja karijera bila u drugoj zemlji, moj dečko je bio u drugoj zemlji. Evropa je bila ta koja je podržavala moju karijeru i moju muziku. Moj dečko se preselio tamo da vodi kompaniju, a ja sam oduvijek hjtela da odem u Švajcarsku i tamo sam veoma srećna", rekla je Tina Tarner u jednom intervjuu.

Rekla je da se Švajcarskoj se osjeća kao kod kuće.

"Ne mogu da zamislim bolje mjesto za život", rekla je kraljica rok muzike koja se 2013. godine odrekla američkog državljanstva.

Tina je još davne 1986. godine počela da se zabavlja sa njemačkim muzičkim dirigentom Ervinom Bahom da bi se udala za njega 1993. godine.

Iako je Bah od Tine mlađi 16 godina, njih dvoje su se zaljubili na prvi pogled.

Nakon 27 godina zabavljanja, Tina i Bah su se vjenčali na Ciriškom jezeru, a Tina je Baha nazvala svojom "prirodnom silom".

Sa riječima da je za Ameriku ne veže ništa sem porodičnih veza, napustila je ovu zemlju a da se nije ni osvrnula.

Na prednjoj strani njenog imanja nalazi se metalna ploča na kojoj piše: "Nemoj ni da pomisliš da gnjaviš Tinu Tarner prije podneva."

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.