Nole za prsten dao 20.000 eura?
Novak i Jelena

Ima se može se!

Nole za prsten dao 20.000 eura?

Vjerenički prsten od bijelog zlata s brilijantima kupljen po specijalnoj narudžbini u juvelirnici ''Čaudano'' u Monte Karlu.

Novak Đoković, kada je njegova djevojka Jelena u pitanju, nikada nije štedio! Tako je bilo i ovoga puta kada ju je obradovao vjereničkim prstenom. I tu je Nole bio galantan, a Kurir je pokušao da sazna koliko vrijedi prsten koji je osvanuo na Jeleninoj ruci.

Ovaj prelijepi komad nakita kupljen je u juvelirnici „Čaudano“ u Monte Karlu. Pošto se Jelenin prsten ne nalazi u kolekcijama koje mogu da se kupe u samoj radnji, najvjerovatnije se radi u specijalno naručenom prstenu. Na sajtu ove juvelirnice nema cijene za njihov nakit.

- Teško je procijeniti na osnovu fotografije, ali mnogo faktora utiče na cijenu sličnog komada. Kada su brilijanti u pitanju, zavisi od toga od koliko su karata, koje čistoće i kakav je rad. Recimo da kamen od pola karata košta oko 1.500 eura, a sigurni smo da ih na tom prstenu ima nekoliko. Takođe, ako se radi o specijalnoj narudžbini, to još povećava cijenu. Zaista je teško reći, ali takav prsten može da košta 20.000 eura, možda i više - kažu za Kurir u jednoj poznatoj beogradskoj juvelirnici i dodaju:

- Morate da imate u vidu da su cijene u Monte Karlu znatno više zbog toga što je to mondenski grad. Novak bi prošao pet puta jeftinije da se odlučio za kupovinu u Beogradu.

Kako piše Dejli mejl, Nole je Jelenu iznenadio putovanjem helikopterom u Francusku, gdje su proveli noć u apartmanima „Kuven di minim“. Veče u ovom hotelu košta 1.100 eura, a cijeloj priči treba dodati i iznajmljeni helikopter. Cijena za jedan pravac je oko 800 eura.

(Izvor: kurir-info.rs)