Rijana se tetovirala na tradicionalan način
Rijana

Ni suzu da pusti

Rijana se tetovirala na tradicionalan način

Hrabro i ludo! Pjevačica Rijana (25) riješila je da ostavi trajnu uspomenu nakon posjete Novom Zelandu. Ona je desnu ruku ukrasila tradicionalnom maorskom tetovažom, a snimak njenog tetoviranja je privukao veliku pažnju javnosti.

Dok se za moderne tetovaže koje takođe nisu bezbolne, koristi igla, Rijanina nova, tradicionalna tetovaža urađena je pomoću dleta i drvenog čekića. U pitanju je veoma bolan proces kojim se mastilo trajno ostavlja u potkožnom tkivu. Uprkos jakom bolu, Rijana je u dvominutnom videu pravila razne grimase, ali suzu nije pustila!

Rijana je veći dio snimka bila pribrana, a majstor koji ju je tetovirao, od nje je tražio da obriše krv sa otečene ruke kako bi nastavio sa ukrašavanjem. Rijana se odlučila na tetovažu poslije tri koncerta koje je održala u Ouklendu u sklopu svoje svjetske turneje „Diamonds“.

Tetovažu je uradila u studiju „Moko Ink“, koji je specijalizovan za kreiranje tradicionalnih maorskih i polinežanskih tetovaža. Rijanina nova tetovaža je izazvala pozitivne reakcije njenih obožavatelja na društvenim mrežama.

„Lijepo! To je sjajno. Sviđa mi se što si se odlučila za tradicionalnu tetovažu“, samo su neki od komentara fanova.

 

Alo.rs