Edin prijetio Japi: Imaš zabranu prilaska Jeleni na 10 metara!
Edin i Jelena

Prvi put se verbalno obračunao sa Aleksandrom Marinkovićem

Edin prijetio Japi: Imaš zabranu prilaska Jeleni na 10 metara!

Edin Škorić po prvi put se verbalno obračunao sa Aleksandrom Marinkovićem Japom, jer je Jelenu Jovanović nazvao "drocom" i cijeli dan pričao gadosti o njoj.

Edin Škorić juče je "eksplodirao" na Farmi i ušao u raspravu sa Japom, koja se završila prijetnjama! Naime, Japa je Jelenu ogovarao kod Ekrema, da bi je posle toga dobacio da je "droca"!

Edin je poludio kada je čuo za ružne riječi koje je Japa uputio Jeleni, pa ga je, kada je ušao u sobu, pitao da li oni imaju neki problem.

Japa se zbunio i kazao: "Ko? Ja i ti? Ha-ha-ha... Svašta!"

Edin mu je rekao da ipak misli da problem postoji, jer je Japa dao sebi za pravo da Jelenu naziva pogrdnim imenima, te da će, ako nastavi to da radi, vidjeti šta ga čeka.

- E, vidjećeš šta će biti! Ja sa takvima kao što si ti problem rješavam za 36 sekundi! Žao mi je što sada ne mogu - kazao je.

- Pa ne možeš, ha-ha-ha - podsmijevao se Marinković.

- Tako je, ali misliš li ti da će ovo vječno da traje? Vidjećeš šta će biti, samo ti nastavi... Ti, čovječe, imaš zabranu prilaska na 10 metara! Ej! - upozorio ga je Edin, otkrivši novu činjenicu - o Marinkovićevoj zabrani prilaska Jovanovićevoj.

(Izvor:Press)