Slobodan branio Katarinu od Vajasa
Slobodan Đurković

Dobar prijatelj

Slobodan branio Katarinu od Vajasa

Slobodan Đurković umiješao se u svađu koja je počela između Vajsa i Katarine Grujić, a ovaj potez mnogi nisu očekivali jer Sloba nikako nije konfliktna osoba i slabo se raspravlja na imanju prenosi Svet plus.

Svađa između Katarine i Vajsa započela je kao prepirka oko sitnica da bi se "otegla" u dugu raspravu. "Krivo ti je što sam rekla da su mi neki ljudi draži od tebe?! Ponašaš se kao dijete", vikala je Katarina, a Vajs se branio i spominjao Borisa Stamenkovića i njegovu vezu sa Kaćom koju su maneken i pjevačica krili na početku.

"Vi ste na početku krili da ste zajedno, a sad sam ja ispao loš", rekao je Vajs, na šta je Katarina rekla da se denser ponaša kao da je dijete, Kalimero i da ima 20 godina. Umiješao se i Slobodan Đurković koji je kasnije u intervjuu objasnio svoj postupak. 

"Vajs se naljutio jer mu se ne sviđaju naše šale. Niko ga ne tera da se smije ako mu se ne sviđa, to je njegov problem ako mu nije smiješno. Katarina Grujić je moja prijateljica i zato sam stao na njenu stranu i umiješao se jer sam htio da stanem u njenu odbranu, inače ne bih ništa rekao", ispričao je Slobodan i dodao: "Vajs ima 41 godinu, zato mu ništa i ne bih rekao, ali on se ponaša kao da ima 21, a ne preko 40".