Katarina: Za seks mi ne treba krevet!
Katarina Grujić

Ne bira mjesto

Katarina: Za seks mi ne treba krevet!

Noćas je stiglo pismo farmerima kojim je Zadruga čestitala preostalim učesnicima rijalitija na plasmanu u polufinale „Farme 5“. Između ostalog, u pismu je navedeno da farmeri treba da pokažu zašto treba da pobijede jer je ostalo nedjelju dana do kraja prenosi Plus.

Deo farmera je poslije pročitanog pisma otišao u krevet na spavanje. To su bili Edin Škorić, Jelena Jovanović, Marijana Leontijević, Marko Vukotić, Jelena Golubović, a nešto kasnije im se pridružila Zorica Marković.

Ostatak je odlučio da ne leže u krevet i da nastavi da se zabavlja u glavnoj prostoriji. Slobodan Đurković je sa nekoliko viceva nasmijao i oraspoložio Katarinu Grujić, Romanu Panić, Ivana Marinkovića, Saru Trajanović, dok su nešto manje uspješni u pričanju viceva bili Vesna Rivas i Ekrem Jevrić.

Često su šale bile sa seksom kao temom, a u jednom trenutku Ekrem je počeo da se raspituje kakav ko od farmerki imaju krevet. Vesna Rivas i Romana Panić su rekle da one imaju francuski ležaj, a najveći smijeh je izazvala Katarina Grujić.

– Meni za to krevet ne treba! – prokomentarisala je ona, a Ekrem je na to dodao:

– Ona je potpuno u pravu! Šta će ti za seks krevet? Seks možeš da odradiš bilo gdje!