Gagi Đogani: Starlete treba istjerati iz Vlade!
Gagi Đogani

Protiv pjevačica i starleta

Gagi Đogani: Starlete treba istjerati iz Vlade!

Kako piše Alo.rs. Denser Gagi Đogani priznaje da mu naš prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić u početku nije bio simapatičan, ali da sada sve nade polaže u njega za izbavljenje Srbije.

Gagi očigledno neobaviješten o političkim zbivanjima u Srbiji, želi da smijeni već davno smijenjenog ministra Milutina Mrkonjića jer se zbog njega, kako tvrdi, jednom smrzao kada se vraćao sa nastupa. Frontmen grupe „Fanki Dži“ je revoltiran što su pjevačice i manekenke uopšte ušle u Vladu. 

- Pa, smiješno je brate! U kojoj državi se takve stvari dešavaju? E ubuduće neće moći tako, sve starlete, pjevačice i ostale pridošlice treba izbaciti iz Vlade da dođu kompetentni ljudi. Na tim funkcijama moraju da budu jaki i pametni ljudi. 

- Znači li to da ste Vi za rekonstrukciju Vlade?

- Da i to potpunu, svi da se smijene i da se raspišu izbori na kojima će Vladu formirati samo članovi SNS-a. Vučić mora da postane premijer i da preuzme vlast u svoje ruke, a Daćić može da bude potpredsjednik kao što je Aleksandar sada. Mislim da Dačić ne umije da obavlja funkciju premijera i da je Vučić uskakao da mu pomogne svaki put kada je imao problem. 

- Da li to znači da Vučića smatrate glavnim liderom?

- Nije mi bio simpatičan dok je bio u Srpskoj radikalnoj stranci, pa ni u naprednjacima dok nije došao do izražaja. On je poslije Zorana Đinđića pravi lider koji će Srbiju izvesti na pravi put. Fenomenalan je i mislim da treba da osvoji uopštenu vlast jer on će ovu zemlju voditi u svijet. 

- Koga treba smijeniti po hitnom postupku?

- Milutina Mrkonjića jer ništa nije održao od obećanja koje je dao. Sjećam se da sam se sa igračicama smrzao ko pi*da zbog zastoja na relaciji Beograd - Subotica, jer on nije završi autoput. I još čekam njegovu ostavku.

- Da li biste Vi počeli da se bavite politikom?

- Ne, zato što nisam kompetentan. Smatram da ovu zemlju treba da vode ljudi koji se razumeju u resor koji vode, a ja takve škole nisam završavao. Ovoj zemlji bi bilo bolje da svako radi svoj posao.