Dado Polumenta se opet ženi! (FOTO)
Dado Polumenta

"Ko se to treći put zaljubio"

Dado Polumenta se opet ženi! (FOTO)

Iako se razveo prije osam mjeseci, Dado Polumenta je prebolio Selmu Mekić, s kojom je bio mjesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu djevojku, s kojom već planira da stane na ludi kamen!

Kako saznajemo, riječ je o izvesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vrijeme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pjevaču pomaže u karijeri.

Dara Bubamara i Šako Polumenta | Foto: Oksana Toskić

Vanila, Dara, Viki i Šako podržali Dada

Dada su na promociji podržale brojne kolege, a među prvima je pjevaču čestitao bivši farmer Marko Vanila, kao i stric Šako Polumenta. Sjajnoj atmosferi doprinijele su i Dara Bubamara, Viki Miljković, Goca Božinovska, Boban Rajović, Vajs...

- Prezadovoljan sam albumom, a sudeći po komentarima ovo je nešto najbolje što sam uradio u karijeri - kaže Dado.

Kako ne bi privukli pažnju medija, njih dvoje su se zaobilazili promociji njegovog albuma “Ne dam ja na tebe”, koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali je paparaco “Alo!” uspio da golupčiće uslika kako razmjenjuju poglede i po koju riječ, a njihovi prijatelji su nam otkrili kako su njih dvoje veoma zaljubljeni. 

- Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav.

Ana Đorđević | Foto: Oksana Toskić

Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom - kaže jedan od pjevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pjevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja: 

- Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspjeti. Ana je djevojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspjeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen.

Kada smo ovim povodom pozvali Dada, on nije htio da nam prizna vezu sa Anom!

- Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam djevojku, ali bih volio da je imam - bilo je sve što je pjevač htio da kaže na naša saznanja. 

Podsjetimo, Dado je prije braka sa Selom bio u vanbračnoj zajednici sa učesnicom prvog “Velikog brata” Ana Marijom Kikoš, s kojom ima sina Dorijana.