Dragan Kojić Keba se vraća u Grand
Dragan Kojić Keba

Povlači tužbu

Dragan Kojić Keba se vraća u Grand

Dragan Kojić Keba povukao je tužbu koju je prošle godine podnio protiv televizije Pink, saznaje Kurir. On je riješio da prvi pruži ruku pomirenja, jer otkako je zbog problema s „ružičastom televizijom“ morao da napusti „Grand produkciju“ i pređe u PGP, njegove pjesme više nisu slušane kao nekad.

Ono što je imao dok je izdavao albume pod okriljem diskografske kuće Saše Popovića, njegovog velikog prijatelja, s posljednjim CD-om „Fer ubica“ to ni približno nije postigao. Baš iz tog razloga odlučio se na ovaj korak, jer samo ako reguliše svoj odnos sa televizijom Željka Mitrovića, moći će nazad u „Grand“.

Slabo prošao u PGP

- Keba je pogazio ono što je rekao o Pinku i povukao tužbu. On se nikome ne dodvorava, jednostavno mu fali reklama, i zbog toga hoće da izgladi odnose s čelnicima televizije. Njegov posljednji CD nije dovoljno izreklamiran. Svjestan je da bi u „Grandu“ njegov album mnogo bolje prošao - priča izvor i dodaje da se folker nikad nije svađao sa Sašom Popovićem, s kojim je i poslije prekida saradnje nastavio privatno da se viđa.

Napad na snimatelja

Podsjetimo, poslije sukoba koji je Keba imao sa ekipom emisije „Paparaco lov“, kad je udario njihovog snimatelja jer su ga snimali u njegovom dvorištu, pjevač je njih i televiziju tužio. Od tada je zabranjen na Pinku. Keba nije imao nikakav komentar.