Obožavalac opsjednut nogama Milice Pavlović
Milica Pavlović

Na gostovanju

Obožavalac opsjednut nogama Milice Pavlović

Milica Pavlović na meti je fetišiste koji je opčinjen njenim stopalima! Kako saznaje „Alo!“, od atraktivne zvijezde „Granda“ jedan obožavalac je nedavno na nastupu u Posušju tražio cipele za uspomenu i tada joj je pokazao album sa slikama njenih stopala i nogu koje je godinama skupljao iz raznih novina, časopisa, a i sam je fotografisao na nastupima!

- Milica je prije dvije nedjelje nastupala u Posušju, u Bosni, i tada je doživjela jednu neobičnu situaciju. Nakon nastupa, kada se slikala sa fanovima, u redu je stajao jedan dečko, koji joj je, kada je dobio priliku za to, pokazao album sa slikama njenih stopala, nogu i cipela koje je dugo skupljao iz raznih magazina. Ona je bila šokirana - kaže naš izvor blizak pjevačici i dodaje da je nakon toga obožavalac imao veoma neobičnu molbu za Milicu.

- Taj dečko se nije zaustavio na tome, već je zamolio Milicu da izuje cipele kako bi ih uzeo za uspomenu! Iako je najprije zaista željela da to uradi, shvatila je da nema rezervnu obuću i da kasnije neće imati u čemu da se vrati u hotel. Inače, Milica je tog vikenda nastupala u Posušju uprkos neredima u Bosni, a s obzirom na to da joj je tada otkazan jedan koncert u Tuzli, ona će u tom gradu nastupiti ovog petka.

- Ovih dana sa svojim bendom stalno prepričavam taj događaj! Taj dečko je bio veoma šarmantan, nažalost, nisam mogla da mu ispunim želju i poklonim mu cipele jer nisam imala rezervnu obuću - izjavila je Milica.