Ognjen Amidžić natjerao Milicu Pavlović na suze!(VIDEO)
Milica Pavlović

Skrivena kamera

Ognjen Amidžić natjerao Milicu Pavlović na suze!(VIDEO)

Atraktivna i sve popularnija mlada pjevačica Milica Pavlović uveliko važi za jednog od najvećih profesionalaca na domaćoj sceni, a da je zaista tako vidjelo se i prilikom njenog posljednjeg gostovanja u emisiji "Ami G Show" kod Ognjena Amidžića.

Naime, kako je emisija emitovana za 1. april, Ognjen i ekipa koja je realizovala pjevačicin nastup riješili su da se malo našale sa Pavlovićevoj, a kao adekvatan način da joj "smjeste" odabrali su da je udare tamo gdje su znali da će poludjeti - u scenski nastup.

Kako Pavlovićeva ništa ne prepušta slučaju svaki njen scenski nastup je do detalja isplaniran, a kada gostuje u nekoj emisiji sem igrača, stiliste, šminkera i frizera, Milica sa sobom vodi i scenografa koji uređuje scenu po njenim zamislima.

Iako ima provjeren tim saradnika, ovog puta se ipak desilo da je u studiju zatekla nešto što izgleda katastrofalno. Umjesto elegantne sofe i detalja koji podsjećaju na scenografiju iz spota za pjesmu "Alibi", Milica je zatekla jeftinu scenografiju koju su pokušali da joj predstave kao adekvatnu.

Svjesna u kakvom se problemu našla Milica je krenula da se ubjeđuje sa scenografom, dok je Ognjen "dolivao ulje na vatru" tako što je ponavljao da sve izgleda užasno. Kada je pomislila da je "izgubila" bitku, Milica je počela da ponavlja kako neće snimiti nastup i da ne želi da joj se svi smiju, a nakon što su se na njenom licu pojavile suze, ekipa je shvatila da je vrijeme da joj kažu da su je prevarili.

- Ja ne mogu da vjerujem šta ste mi priredili - ponavljala je Pavlovićeva nakon što je saznala istinu.

U toku emitovanja emisije na društvenim mrežama su se pojavili komentari da mnoge pjevačice ni ne razmišljaju o scenografiji i nastupu, te da je Milica još jednom pokazala kakav je profesionalac.

(Ekskluziva.ba)