Ceca: Simonidinu knjigu treba da pročitaju mladi naraštaji!
Simonida Milojković

„Ljubav u doba kokaina“

Ceca: Simonidinu knjigu treba da pročitaju mladi naraštaji!

Poznata novinarka i pisac Simonida Milojković napravila je u ponedjeljak uveče spektakularnu promociju nove knjige „Ljubav u doba kokaina“, a kako bi što bolje dočarala radnju novog romana, u „Klub S“ sletjela je helikopterom gdje ju je u okviru mini-performansa dočekao muškarac obučen u kostim smrti, noseći u ruci drogu, prenosi Alo.

- „Ljubav u doba kokaina“ je knjiga koja govori o nesreći jedne djevojke koja je zbog prevelike ljubavi prema svom dečku počela zajedno sa njim da se drogira. Ova knjiga treba da bude poruka svima, a ko je pročita shvatiće kroz šta ti ljudi prolaze i šta je jedini njihov cilj - rekla je Milojkovićeva, a zatim zamolila Svetlanu Cecu Ražnatović da da svoj sud o romanu, jer je među prvima imala priliku da ga pročita.

 

Milojkovićeva na promociju stigla helikopterom | Foto: Petar Marković

- Plakala sam dok sam čitala roman! Dodala bih samo da mladi naraštaji treba knjigu pročitaju i sigurno će izvući pouku - izjavila je folk diva.

Podršku Simonidi dali su mnogobrojni prijatelji, kolege, ali i javne ličnosti kao što su Seka Aleksić, Aca Pejović, Ljupka Stević, Sonja Kocić, Raka Marić, Isidora Bjelica.

 

Mrka i Ana Bekuta

Posebnu pažnju privukli su i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, koji su još tokom promocije počeli da čitaju knjigu.