Soraja na ivici anoreksije! (FOTO)
Soraja Vučelić

Mora da se ugoji najmanje pet kilograma

Soraja na ivici anoreksije! (FOTO)

Starletu Soraju Vučelić uslikala je ekipa Alo portala na Adi kako vozi rošle, ali pored bujnog poprsja, koje je još uvijek krasi, njeno tijelo se deformisalo zbog gubitka kilograma. Kako Alo saznaje, ovo nije samo zapažanje laika, već i doktora koji su joj tražili da se ugoji, jer je u početnom stadijumu anoreksije.

Popularna Sara, od kada je promijenila boju kosu i lični opis, očigledno je držala i rigorozne dijete kako bi njena figura bila vitka, ali se u tome zanijela, o čemu svjedoče i fotografije na kojima joj se stomak maltene slijepio sa kičmom, a rebra ispala.

Ipak „materijala“ joj ne manjka u grudima i zadnjici, koji su muškom dijelu uvijek bili omiljeni dio tijela ovog foto-modela. Redakcija portala Alo je pozvala Soraju da je pita zašto je toliko smršala, ona je i sama priznala da ima problema sa kilogramima, ali za razliku od većine žena, sa manjkom.

 

- Tačno je da sam drastično smršala, nemam apetit već neki duži period. Posavjetovala me je doktorka da se ugojim da ne bih imala zdravstvenih problema. Dosta toga ne jedem i onda mi je problem da se ugojim, ali evo, obećavam, nabaciću dva-tri kilograma - kaže Vučelićeva, što svakako nije dovoljno da bi prevazišla krizu, jer su joj doktori rekli da mora da nabaci najmanje pet kilograma.

Ostaje da vidimo da li su ljubavni jadi razlog što Soraja nema apetit i da li će se situacija promijeniti kada popularna starleta osjeti leptiriće u stomaku.