JK opet isprozivala Cecu
Jelena Karleuša

Medijski rat ne prestaje

JK opet isprozivala Cecu

Izgleda da neće uskoro dođi do pomirenja između dvije popularne pjevačice, budući da je Jelena Karleuša ponovo “potkačila” svoju veliku rivalku Cecu i poručila da ne želi da se folira kao Ražnatovićeva i pušta druge da vode njene bitke!

- Znači opet me navodite da pominjem Cecu!? Mogu i da se foliram kao ona, pa da mudro ćutim dok 10 mojih Vidića reži i vrijeđa na sve što mi ne odgovara. Ali ja jednostavno imam obraz i nikada nisam bila licemjerno govno koje se smješka svima u lice, a u leđa prazni šaržer. Sve svoje ratove vodim sama, otvoreno, i ne uvlačim druge u to. Nijednog mog prijatelja niste i nikada nećete čuti da pljuje osobe koje mi se kače na grbaču. To govori o meni – priča Jelena za “Naše novine” i podsjeća zbog čega je u sukobu sa Ražnatovićevom.

- Ceca je bila bliska sa ljudima koji su meni i mojoj porodici nanijeli zlo. To je razlog mojoj netrpeljivosti prema njoj. Jer s kim si, takav si. Ali nikada nisam i nikada neću dati mojim prijateljima da je vrijeđaju. Nisam ja pi*da, ja sam lavica – zaključila je Karleuša.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.