Klintonovi dobili unuku
Čelzi Klinton sa roditeljima

Rodila se Šarlot Klinton Mezvinski

Klintonovi dobili unuku

Bivši predsjednik SAD Bil Klinton i njegova supruga, bivša državna sekretarka SAD Hilari Rodam Klinton, prvi put su postali deda i baba, s obzirom da je njihova ćerka Čelsi rodila ćerku, kojoj je dala ime Šarlot.

Čelsi Klinton i njen suprug Mark Mezvinski objavili su danas da su dobili dijete - Šarlot Klinton Mezvinski, prenosi Alo.

Baka novorođenčeta, Hilari Klinton, razmišlja o tome da se kandiduje za predsjedničku trku 2016. Ukoliko bi ušla u Bijelu kuću, postala bi prva žena na funkciji predsjednika SAD od nastanka ove zemlje.

Klintonova je u Demokratskoj partiji vodeća među onima koji bi se kandidovali za predsjedničku trku.

Ona je kazala da bi odluku mogla da saopšti negde početkom 2015. godine, a takodje je izjavila da neće da donosi nikakve odluke o tome dok se beba ne rodi, pošto želi da uživa u tome da bude baka.

Bil Klinton je zbog rođenja unučeta otkazao posjetu Denveru, gdje je trebalo da učestvuje na jednom dobrotvornom skupu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.