Za godinu dana izgubila 60 kilograma: Trening i promjena ishrane je dovele do transformacije

Vivijan MekKal iz Novog Meksika počela je da traži utjehu u hrani nakon što je izgubila oba roditelja, pa je samo jela brzu hranu i pila gazirane sokove.

U samo nekoliko mjeseci nakupila je gotovo 120 kilograma i susrela se s novim problemima. Kad nije mogla da stane na sjedište aviona, odlučila je da promijeni svoj život i da počne da vježba, kako bi skinula višak kilograma, prenosi Superžena.

"Tražila sam utjehu u hrani, mislim da nikad nisam pila vodu. Preskočila bih doručak i do ručka bih gladovala, a onda bih za ručak jela u restoranima brze hrane".

Za večeru je bila ista stvar. Uz to bih još jela i bezbroj grickalica između obroka.

Njena odluka za mršavljenjem došla je u septembru 2019. godine kad nije mogla da sjedne na sjedište aviona dok je putovala do Kalifornije. Tada je odlučila promijeniti svoj život i navike te početi intenzivno raditi na gubljenju viška kilograma.

U samo jednoj godini Vivijan je uspjela da izgubi gotovo 60 kilograma te doći na težinu od 67 kilograma.

"Sada idem u teretanu šest dana, a nedeljom odmaram. Volim da dižem tegove i svaki dan imam kardio trening bar pola sata. Takođe, trčim pet kilometara tri večeri nedeljno", ispričala je Vivian.

Osim što je krenula sa vježbama u teretani, promijenila je i ishranu. Jede svaki dan u isto vrijeme, bez grickalica, gaziranih sokova i brze hrane, a izbacila je i gluten. Za razliku od mnogih koji su pokušavali izgubiti višak kilograma, Vivijan je imala brze rezultate. Svaka tri mjeseca izgubila je 20 kilograma.

"Samo pokušavam biti bolja svaki dan. Imam viška kože u predjelu stomaka, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Moja koža se zategla, a strije mi polako nestaju", rekla je Vivijan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.