Dino Merlin i Senidah na dočeku Nove godine u Baru
Dino Merlin i Senadiah zabavljaće građane Bara u najluđoj noći

Dino Merlin i Senidah na dočeku Nove godine u Baru

“Turistička organizacija Opštine Bar i Opština Bar pripremaju tradicionalni doček Nove godine uz koncert najveće regionalne muzičke zvijezde Dina Merlina i jedinstvene Senidah”, saopštili su iz TO Bar.

Oni najavljuju da će Bar i ove godine biti centar dobre zabave i praznične atmosfere koju će upotpuniti novogodišnji bazar i praznično okićene gastro kućice i štandovi.

Prilikom organizovanja novogodišnjeg programa, Turistička organizacija Opštine Bar će se pridržavati epidemioloških mjera koje propisuje Ministarstvo zdravlja, i koristi ovu priliku da apeluje na sve sugrađane i goste koji planiraju da posjete naš grad da se vakcinišu i time zajednički doprinesemo borbi protiv pandemije Covid-19.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.