Spajić: Iza nas rezultati vrijedni Prvog maja
Milojko Spajić

Premijer čestitao Međunarodni praznik rada

Spajić: Iza nas rezultati vrijedni Prvog maja

Vlada dosadašnjom implementacijom reformi pokazala da Crna Gora ima potencijal da se pridruži porodici prosperitetnih evropskih država, poručio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić čestitao je u ime Vlade i svoje lično, svim građanima 1. maj – Međunarodni praznik rada.

“Sprovodeći sveobuhvatne društvene reforme u čijem su fokusu, prije svega, dostojanstvo i materijalni položaj svih građanki i građana, afirmišući socijalni dijalog, pravnu državu i jednake šanse – u potpunosti svjesni odgovornosti i dužnosti koje su nam povjerene – nastojimo da sa građanima svakodnevno dijelimo prava, brige i životne ideale”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Premijer Spajić ističe da će mjere i inicijative koje predstoje i koje su osmišljene u svrhu ostvarenja evropskog sna donijeti benefite svim građankama i građanima Crne Gore.

“Iza nas su rezultati dostojni Prvog maja", poručio je u prvomajskoj čestitki premijer Spajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.