Indira-Biznismen mi je dao 5.000 €
Indira Radić

Samo toliko?

Indira-Biznismen mi je dao 5.000 €

Uprkos stavu da bakšiš ne uzima na nastupima, Indira Radić nakon koncerta koji je nedavno održala u Parizu izašla je sa 5.000 evra težom torbom, koju joj je parama napunio izvjesni Abdula, biznismen koji je na silu ubacivao pare u torbu pjevačicinog prijatelja.Prenosi Alo.rs

Na koncertu u Parizu upoznala sam izvjesnog Abdula, za koga se ispostavilo da je veoma imućan biznismen. Dok sam pjevala, uporno je pokušavao da me zakiti novcem. 

Sa mnom je bio i moj prijatelj Bata Spasojević, koga sam zamolila da objasni dotičnom da ja nikada ne uzimam bakšiš, ali je on toliko insistirao da je na kraju počeo da trpa novčanice u Batinu torbu. I to sve u apoenima  po 500 evra. Kada je Bata poslije svega zavirio u torbu, unutra se nakupilo 5.000 evra. Bili smo u šoku - ispričala je Radićeva za “Ekspres magazin” i dodala da se tu druženje sa Abdulom nije završilo. 

Sjutra uveče smo pozvali Abdula i sa njim otišli u provod i sve parice spiskali. Kasnije je on dolazio i u Beograd, ali zbog obaveza, ne zbog mene - dodala je Indira.