Ćerka milijardera se porađa u svemiru?!
Ričard Brenson sa ćerkom Holi

Marketinški trik ili realnost?

Ćerka milijardera se porađa u svemiru?!

Ćerka britanskog milijardera ser Ričarda Brensona mogla bi da postane prva žena koja će se poroditi u svemiru! Holi Branson je, naime, objavila da je u drugom stanju, a vrijeme porođaja gotovo da se poklapa sa prvim privatnim svemirskim letom koji organizuje njen otac, a na kojem je ona jedan od putnika, piše Alo portal.

Kako javlja „Dejli mejl“, Holi još nije otkrila da li je planirala svemirski porođaj, ali s obzirom na to da je njen otac jedan od najvećih živih magova za odnose s javnošću i marketing, potvrda te ideje ne treba da bude preveliko iznenađenje. U prilog tome ide i to što je Holi udata za Fredija Endrjusa, menadžera za investicije kompanije „Virdžin“, čiji je vlasnik njen otac.

Podsjetimo, ser Ričard Branson vlasnik je i kompanije „Virdžin Galaktik“, čija letjelica „Spejs šip 2“ krajem ove godine treba da poleti u svemir, čime bi on postao „prvi svemirski privatnik“ na svijetu. Za tu priliku ove godine je planirano i otvaranje „Spejsporta Amerika“, prvog privatnog kosmodroma za komercijalne svemirske letove, koji se nalazi u američkoj saveznoj državi Nju Meksiko i ima poletno-sletnu pistu dugu 3,7 kilometara.
„Spejs šip 2“ ima svega šest mjesta za putnike, a karta za jedan let u svemir košta 250.000 dolara. Do sada je karte kupilo oko 700 putnika, koji strpljivo čekaju na red da okuse iskustvo letenja u svemir, odnosno suborbitalni let brzinom većom od brzine zvuka, koji će trajati 90 minuta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.